Skip to main content
05 November 2024, 18:00 - 20:00

Kombucha e teeseenejoogi valmistamise koolitus 05.11.2024

Kessu Joogamaja https://maps.app.goo.gl/nmAf9vhwLz5Bsftw8
40.00 €
Keha & Vaim
Keha & Vaim
Toit
Toit
Introduction

Teisipäev, 5. november kell 18:00 - 20:00

Kessu joogamaja • Kessu joogamaja, 93851 Kudjape, Saare maakond

 
 

Registreeru ja maksa siin: https://fienta.com/et/kombucha-koolitus511

Sügis on hea aeg, et alustada uute oskustega.

Õpetan Sulle oma kuueaastase kogemuse ja õpingute põhjal selgeks lihtsa retsepti, millega saad jätkuvalt teha kvaliteetset, maitsvat ja mulliga teeseenejooki, mida on hea tunne teistele pakkuda.

 

Oled oodatud, kui Sa ei tea kombucha tegemisest midagi ja ka siis, kui Sa oled juba teeseenejoogi valmistamisega tuttav.

 

Koolitaja: Liis Ingalt
Toimumiskoht: Kessu Joogamaja https://maps.app.goo.gl/nmAf9vhwLz5Bsftw8
Toimumisaeg: 05.11.2024
Kellaaeg: 18.00-20.00
Osalustasu: 40 eurot

 

Kombucha ehk teeseenejook on unustatud vana, millel võib olla palju häid mõjusid seedimisele ning tervislikule seisundile üldiselt. Igapäevatarbimiseks on joogi poest ostmine parajalt kulukas, kuid ise tegemine odav ja huvitav. Lisaks saab ise tehes reguleerida joogi maitset ja lisada ka maitsestusi (marju, taimi).

 

Sisu ja teemad:

Teeseenejook on kääritatud jook, mille põhiolemus on sama, kuid inimesed valmistavad seda ikkagi natuke erinevalt. Koolitusel saad teada kombucha valmistamise põhitõed, mille järgi koolitaja ise viis aastat edukalt teeseenejooki nii enda tarbeks kui ka suuremas koguses müügiks valmistanud on.
Uurime ka joogi üldist olemust, koostist ja kuidas jooki pikaajaliselt edukalt valmistada.

 

Praktiline osa:

Kahetunnine koolitus algab teeseenejoogi valmistamise purgi ettevalmistamisega ning lõpus saab kaasa klaaspurgi, kus on sees kõik vajalik esimese joogi saamiseks.
Osalustasu eest saad kombucha valmistamise komplekti (3 L purk, algvedelik e juuretis, 2 L suhkruga teed, teeseen), koolitusmaterjalid, kombucha maitsestamise komplekti (500 ml pudel, maitsestus (marjad), valmis kombucha), riidest Kombuchameistrite koti, minu juhendamise ja inspiratsiooni!

 

Koolitaja: Liis Ingalt

 

Olen teeseenejooki pidevalt valmistanud aastast 2018. Ühest juhuslikult saadud teeseenest sai algus huvitavale teekonnale, kus lõin oma brändi Juku Pere Kombucha, avasin Kivimurru Kombuchatalu ning hakkasin ka huvilistele ise teeseenejoogi valmistamist õpetama. Minu kireks on jagada selle lihtsa, kuid tervisele olulise joogi tegemise nippe.

 

Tule õpi, koge ja inspireeru. Ootan Sind väga kombucha teekonnale!

Sündmus on osa Täiskasvanud Õppijate Nädala programmist. https://www.andras.ee/event-calendar

 

Registreeri ennast piletiostuga.

Organiser
Company
LJ Foods OÜ
Address
Eesti
Contact person
Liis Ingalt
Email
liisingalt@gmail.com
Phone
Media
viewed 4 times
Share with friends
Introduction

Teisipäev, 5. november kell 18:00 - 20:00

Kessu joogamaja • Kessu joogamaja, 93851 Kudjape, Saare maakond

 
 

Registreeru ja maksa siin: https://fienta.com/et/kombucha-koolitus511

Sügis on hea aeg, et alustada uute oskustega.

Õpetan Sulle oma kuueaastase kogemuse ja õpingute põhjal selgeks lihtsa retsepti, millega saad jätkuvalt teha kvaliteetset, maitsvat ja mulliga teeseenejooki, mida on hea tunne teistele pakkuda.

 

Oled oodatud, kui Sa ei tea kombucha tegemisest midagi ja ka siis, kui Sa oled juba teeseenejoogi valmistamisega tuttav.

 

Koolitaja: Liis Ingalt
Toimumiskoht: Kessu Joogamaja https://maps.app.goo.gl/nmAf9vhwLz5Bsftw8
Toimumisaeg: 05.11.2024
Kellaaeg: 18.00-20.00
Osalustasu: 40 eurot

 

Kombucha ehk teeseenejook on unustatud vana, millel võib olla palju häid mõjusid seedimisele ning tervislikule seisundile üldiselt. Igapäevatarbimiseks on joogi poest ostmine parajalt kulukas, kuid ise tegemine odav ja huvitav. Lisaks saab ise tehes reguleerida joogi maitset ja lisada ka maitsestusi (marju, taimi).

 

Sisu ja teemad:

Teeseenejook on kääritatud jook, mille põhiolemus on sama, kuid inimesed valmistavad seda ikkagi natuke erinevalt. Koolitusel saad teada kombucha valmistamise põhitõed, mille järgi koolitaja ise viis aastat edukalt teeseenejooki nii enda tarbeks kui ka suuremas koguses müügiks valmistanud on.
Uurime ka joogi üldist olemust, koostist ja kuidas jooki pikaajaliselt edukalt valmistada.

 

Praktiline osa:

Kahetunnine koolitus algab teeseenejoogi valmistamise purgi ettevalmistamisega ning lõpus saab kaasa klaaspurgi, kus on sees kõik vajalik esimese joogi saamiseks.
Osalustasu eest saad kombucha valmistamise komplekti (3 L purk, algvedelik e juuretis, 2 L suhkruga teed, teeseen), koolitusmaterjalid, kombucha maitsestamise komplekti (500 ml pudel, maitsestus (marjad), valmis kombucha), riidest Kombuchameistrite koti, minu juhendamise ja inspiratsiooni!

 

Koolitaja: Liis Ingalt

 

Olen teeseenejooki pidevalt valmistanud aastast 2018. Ühest juhuslikult saadud teeseenest sai algus huvitavale teekonnale, kus lõin oma brändi Juku Pere Kombucha, avasin Kivimurru Kombuchatalu ning hakkasin ka huvilistele ise teeseenejoogi valmistamist õpetama. Minu kireks on jagada selle lihtsa, kuid tervisele olulise joogi tegemise nippe.

 

Tule õpi, koge ja inspireeru. Ootan Sind väga kombucha teekonnale!

Sündmus on osa Täiskasvanud Õppijate Nädala programmist. https://www.andras.ee/event-calendar

 

Registreeri ennast piletiostuga.

Address
Kessu, Kudjape, 93851 Saare maakond, Eesti

What is Saaremaa events?

Informative

 

Provides a good overview of events and hobbies in Saare County.

Autonomous

As a organizer you create content yourself.

Convenient

Available online and on a smartphone. Entered events & activities can be shared with the touch of a button on other platforms.